Kvalitní bazén? Jedině od ALBIXONU

Máte rádi plavání a vodu obecně, ale už Vás nebaví neustále docházet na veřejná koupaliště nebo do krytých plaveckých stadionů? Vadí Vám spousty lidí a nepřiměřené ceny? Pokud ano, je čas na změnu. Co takhle pořídit si vlastní bazén? Máte-li zahradu nebo nevyužité místo v domě, neváhejte!

Bazény od ALBIXONu

Naše společnost nabízí venkovní i interiérové bazény společně s veškerými technologiemi a příslušenstvím n. V naší nabídce naleznete jak bazény laminátové a fóliové, tak bazény s přelivovou hranou nebo bazény vyráběné z materiálu Albistone, tedy tzv. samonosné bazény, které lze nechat buď částečně nad terénem, nebo je zcela zapustit do země. Pořídit u této společnosti můžete také bazénové zastřešení, které by mělo být nedílnou součástí každého bazénu. Nabízíme rovněž rekonstrukce či vypláštění bazénů tzv. těžkou fólií.

Pokud si pořídíte Váš vysněný bazén právě u naší společnosti, určitě nebudete litovat. Nejenže uděláte radost sobě a své rodině, ale budete mít rovněž jistotu, že nekupujete zajíce v pytli, nýbrž kvalitní a profesionálně vyrobené zboží. Naše společnost je totiž dlouholetým přímým výrobcem bazénů, a tak máte jistotu, že budete s nákupem spokojeni. U nás jsou k dostání bazény libovolných tvarů a rozměrů, a navíc vždy s vysokou životností! Zakoupit zde však můžete i doplňky pro údržbu vody a nejrůznější technologie pro její bezchemickou úpravu. Albixon poskytuje také široký výběr bazénového příslušenství, jako jsou třeba filtry, vysavače či čerpadla, a to navíc vždy od spolehlivých světových výrobců.

Máte-li zájem o podrobnější informace, navštivte naše webové stránky www.albixon.cz. Zde naleznete vše, co potřebujete vědět k Vašemu nákupu.