Infrasauna - doplněk Vašeho domova, který musíte mít

Máte rádi teplo? Užíváte si doslova každého slunečního paprsku? Pokud ano, uvažovali jste někdy o koupi infrasauny do Vaší domácnosti? Díky ní byste si totiž mohli dopřávat příjemné teplo kdykoliv by se Vám zachtělo … Infrasauna představuje skvělý relax a odpočinek po náročné práci. Funguje totiž na principu využívání infračerveného světla, které Vám dodá nejen ztracenou energii, ale i pohodu a klid do Vaší duše.

Infrasauna jako lék…

Infrasauny jsou velice vhodné i z lékařského hlediska. Nedochází v nich totiž k přehřívání okolního vzduchu, jako se tomu děje v případě klasických saun. Teplota zde dosahuje pouhých 55° C, což je něco nesrovnatelného v porovnání s klasickými saunami. Trpíte-li tedy potížemi v oblasti kardiovaskulárního systému, je pro Vás infrasauna to pravé. Infrasauna je nejen úžasným zdrojem uvolnění, ale při jejím pravidelném užívání na sobě můžete pozorovat dokonce celkové zlepšení Vašeho imunitního systému. Díky intenzivnímu působení tepla dochází rovněž k lepšímu prokrvení organismu, uvolnění svalového napětí a podobně. Tato sauna je také ideálním pomocníkem při léčení bolesti svalů. Saunování může také skvěle přispět k úbytku váhy nebo ke zlepšení kvality pleti a kůže.

Pořízení infrasauny

Ptáte se, kolik takové „domácí teplo“ vůbec stojí? Infrasaunu si lze pořídit už od krásných  15 600,- Kč! To je jen zlomek ceny sauny klasické, která běžně stojí zhruba čtyřikrát více. Navíc náklady na provoz této sauny jsou mnohonásobně nižší. Během 10 minut je infrasauna připravena k použití, a to pouze s pomocí zásuvky o 230 V. Takovou saunu je pak možné umístit v podstatě kamkoliv ve Vašem domě či bytě. Můžete ji mít v koupelně, na chodbě, ale třeba i na balkoně či verandě. To už záleží jen na Vás.

Pokud si chcete dopřávat tento zázrak i u Vás doma, neváhejte a infrasaunu zakupte. V tomto nenápadném zákoutí Vašeho domova totiž naleznete jak teplo, tak pohodlí, relax a zejména pak blahodárné účinky na Vaše tělo.