Díky vířivce na zahradě budete mít lázně vždy na dosah

Vířivka představuje nejen luxusní doplněk do vašeho domova, ale také zdroj nekonečného relaxu a zdravotních přínosů. Ať už sníte o vířivce na terasu, zahradu, nebo do interiéru, je důležité si uvědomit klíčové aspekty, které ovlivňují rozhodování.

 

Venkovní vířivka

 

Tento článek vám poskytne vše, co potřebujete vědět, abyste si mohli vybrat tu pravou vířivku přesně pro vás, a vytvořit si tak své vlastní wellness.

 

Proč byste měli zvážit pořízení vířivky? 

 

Vířivka představuje skvělou možnost, jak si vytvořit osobní wellness oázu přímo u vás doma. Možnost ponořit se do teplých bublinek kdykoli během dne či noci, poskytuje nejen okamžitou relaxaci, ale i prostor pro kvalitní čas strávený sami se sebou, nebo s blízkými.


Vířivky nabízejí i pestrou řadu zdravotních benefitů. Díky kombinaci teplé vody a masáží můžete zaznamenat úlevu od bolesti svalů, snížení stresu, zlepšení krevního oběhu a podporu lepšího spánku. To vše přispívá k celkovému zlepšení kvality života.


Kromě toho, vířivka ve vašem domově slouží také jako atraktivní vizuální prvek, který může zvýšit hodnotu nemovitosti. Zvláště, pokud jste majitelem nemovitosti, kterou pronajímáte, zvýšíte atraktivitu vašeho prostoru několikanásobně.


Ať už plánujete příjemné večery s přáteli, nebo hledáte únik před každodenním stresem, pořízení vířivky nabízí řešení, které spojuje relaxaci, zdraví a sociální interakci v jednom. Jak a podle čeho ji ale vybrat?

 

Základní typy vířivek 

 

Při výběru vířivky je dobré si uvědomit, kam vířivku chceme umístit a jak ji budeme využívat:

 

  1. Vířivka na terasu – Ideální pro ty, kteří mají omezený prostor, nebo hledají intimnější prostředí. Tato vířivka je navržena tak, aby zapadla do menších prostor a zároveň poskytovala všechny výhody standardní vířivky. I na terase můžeme vířivku částečně nebo zcela zapustit.
  2. Vířivka na zahradu – Pokud vlastníte větší venkovní prostor, vířivka na zahradu může být ideálním řešením. Tyto modely jsou často větší, těžší a umožňují relaxování více osob najednou, což je perfektní pro rodinné setkání nebo večírky s přáteli.
  3. Luxusní vířivka – Pro ty, kteří chtějí opravdu prvotřídní relax, je luxusní vířivka tou pravou volbou. Tyto modely mohou nabízet pokročilé funkce, jako jsou LED osvětlení, vyspělé masážní systémy či vodní terapii pomocí mikrobublinek.
  4. Celoroční venkovní vířivka – Pokud si chcete užívat koupele ve vířivce i během chladnějších měsíců, volte ne sezónní, ale celoroční venkovní vířivku. Tyto modely jsou navrženy tak, aby odolávaly různým povětrnostním podmínkám a díky izolaci udržely teplotu vody na optimální úrovni během celého roku.
     

Na co si dát pozor při výběru pozor

 

Při výběru ideální vířivky je nesmírně důležité zaměřit se na několik klíčových faktorů, které zaručí, že vaše investice přinese očekávané přínosy a spokojenost.

 

  • Přemýšlejte především o velikosti a kapacitě vířivky, abyste si byli jisti, že se vejde do vašeho vyhrazeného prostoru a zároveň uspokojí potřeby vaší rodiny či hostů.
  • Energetická efektivita by měla být také na špičce vašeho seznamu priorit, jelikož vířivka s vysokou efektivitou může výrazně snížit provozní náklady.
  • Nezapomeňte zvážit také funkce a doplňky, které mohou vaši vířivku proměnit z běžného modelu na skutečně osobitý kousek. Mohou zahrnovat různé masážní trysky, systémy pro regulaci teploty, osvětlení či ovládání pomocí mobilní aplikace.
  • A nakonec, ale neméně důležité je zohlednit údržbu. Některé modely vířivek požadují častější a náročnější údržbu, zatímco jiné jsou vybaveny pokročilými filtračními systémy a materiály, které značně usnadňují jejich čištění a údržbu.

 

Správná volba ve všech těchto oblastech zajistí, že vám vířivka poskytne nejvyšší komfort bez problémů a starostí.

 

Proč vířivky do ALBIXONU?

 

U předního specialisty na wellness ráje v podobě bazénů, teras a bazénových zastřešení najdete nově i nabídku kvalitních venkovních vířivek.

ALBIXON obohatil své portfolio o ručně vyráběné finské vířivky NOVITEK. Ty můžete používat celoročně a díky tomu, že jsou navrženy pro severské podmínky, lehce odolají nástrahám počasí a budou vám dělat radost dlouhé roky. Navíc jde o vířivky, které jsou vyráběny odpovědně s ohledem na původ materiálů, výrobní proces i použití.


7 hlavních výhod vířivek od ALBIXONU

 

  1. Kvalitní materiály a prodloužená záruka - robustní hliníkový rám se zárukou 10 let, akrylátová skořepina se zárukou 5 let.
  2. Kvalitní komponenty BALBOA.
  3. Nízké provozní náklady díky nadstandardní izolaci FF-PIR dna a stěn a termokrytu již v základní výbavě.
  4. Jednoduchá péče a údržba díky kartušové filtraci a čištění vody ozonem (výměna vody stačí jen 2 až 4krát za rok).
  5. Možnost částečného zapuštění (až 40 cm) bez složitých stavebních úprav.
  6. Široká nabídka doplňkové výbavy a příslušenství.
  7. Možnost ovládání pomocí mobilní aplikace.

Samozřejmostí je široká paleta customizace, vybavení a příslušenství, například: vnitřní a venkovní LED osvětlení, barva obložení, přídavné vytápění, termokryt SmartCover, Microsilk, atd.

Pořízení vířivky je investicí do vašeho zdraví a celkového způsobu života. Už máte svého favorita?