Jak získat bazén se vším všudy a co nejlevněji? Pořiďte si bazénový set

 

Bazénové sety šetří čas a peníze

Víte, že se zařizováním bazénu nemusíte mít téměř žádné starosti? Stačí se rozhodnout pro bazénový set, který vám ušetří nejen spoustu starostí s dodatečným nakupováním dalšího příslušenství, ale také peníze a čas.

Bazénový set zahrnuje bazén, zastřešení, technologickou šachtu nebo stěnu a vámi vybrané bazénové příslušenství. Veškerý potenciál bazénu tak využijete během první sezóny. A co více? Máte absolutní jistotu, že veškeré příslušenství bude vzájemně kompatibilní a o kompletní servis se postará jedna firma.

Vyberte si bazénový set přesně podle svých představ

Při pořizování bazénového setu nepřicházíte o možnost výběru parametrů ani příslušenství. Pevně dané jsou pouze rozměry, tloušťky stěn a dno bazénu. Další výběr je plně ve vaší režii. Zvolit si můžete jednu ze čtyř technologických šachet nebo se rozhodnout pro technologickou stěnu, vybrat si také můžete příslušenství a typ zastřešení, které zahrnuje celkem pět variant.

Novinkou tohoto roku je elegantní zakončení bazénu X-SHAPE ve dvou barvách s protiskluzovou úpravou. Díky těmto možnostem si váš rodinný bazén můžete sestavit přímo na míru.

Jakým příslušenstvím můžete váš bazén vylepšit

Chcete si užít kondičního plavání v protiproudu nebo relaxovat ve slané vodě? S bazénovým setem si můžete splnit sen o dokonalém koupání. Technologickou šachtu si můžete nechat vybavit:

Pokud si nechcete nechat zavádět technologickou šachtu do země nebo pro ni nemáte v okolí bazénu dost prostoru, využijte řešení v podobě technologické stěny. Instalovat ji můžete třeba do garáže nebo zahradního domku. Veškerá bazénová technologie bude dobře chráněná a navíc snadno přístupná.

Pokud si nechcete nechat zavádět technologickou šachtu do země nebo pro ni nemáte v okolí bazénu dost prostoru, využijte řešení v podobě technologické stěny. Instalovat ji můžete třeba do garáže nebo zahradního domku. Veškerá bazénová technologie bude dobře chráněná a navíc snadno přístupná.

Technologická šachta nebo stěna může být vybavena také přípravou na tepelné čerpadlo. Díky tepelnému čerpadlu a posuvnému zastřešení z odolného polykarbonátu si dovádění ve vodě můžete dopřát i v chladnějších měsících. Doma si tak snadno vytvoříte své vlastní soukromé wellness.

Proč je bazénový set nejlepším řešením

  1. Šetří vaše finance – koupě setu je sice vyšším finančním výdajem, ale vyjde vás levněji než pořizování jednotlivých komponent zvlášť.
  2. Veškeré části a příslušenství jsou kompatibilní – nemusíte řešit úpravy potrubí ani jiné starosti spojené s nepasujícími díly.
  3. Jednoduchý servis – jeden dodavatel se postará o servis, úpravy, drobné opravy, zazimování bazénu i jeho zprovoznění před sezónou.
  4. Jeden stavební zásah – při instalaci bazénového setu se veškeré stavební a terénní úpravy provádí najednou, takže po vybudování nebudete muset už nikdy okolí bazénu rozkopávat, ale jen zkrášlovat.

Neztrácejte čas postupným nakupováním potřebného příslušenství a budováním na etapy. Po jednorázové instalaci si budete koupání v bazénu užívat se vším všudy.