Proč byste měli chtít technologii na kvalitnější úpravu vody v bazénu

 

filtrace v technologické šachtě

Pořídit si bazén v zimě je dobrý nápad! Má to hned několik výhod. Máme dostatečné výrobní kapacity, a tak se již v létě můžete koupat ve vlastním bazénu.

S termínem dodání se přizpůsobíme vašim požadavkům a potřebám.

Akce na technologii pro úpravu vody

Navíc jsme pro vás do 15. 2. připravili akci na technologii pro úpravu vody v bazénech. Když si vyberete bazén, který disponuje technologií pro slanou úpravu vody, zdarma vám vylepšíme technologickou šachtu nebo stěnu o jednu třídu. Můžete si tak užívat spoustu praktických funkcí, jako jsou například možnost ovládání přes Wi-Fi, automatické řízení produkce chlóru nebo automatická úprava pH. 

Proč zvolit technologickou šachtu

Technologická šachta má spoustu výhod. Její rozměry lze přizpůsobit podle toho, jaké konkrétní příslušenství si budete chtít pořídit. Technologické zázemí je chráněno před vnějšími vlivy. Betonové stěny šachty zaručují, že se dovnitř nedostane spodní voda a vodotěsné víko poskytne spolehlivou ochranu před deštěm.

Předtím, než začne samotná výstavba bazénu, je však důležité ujasnit si, jaké příslušenství k bazénu si chcete pořídit. Stěny šachty je důležité vybetonovat, čímž se zabrání možnému sesuvu okolního terénu a poškození příslušenství.

Proč zvolit technologickou stěnu

Technologická stěna zajišťuje přehledný přístup k bazénovému zázemí. Díky tomu se příslušenství snadněji ovládá a kontroluje, jednodušší je i případná oprava. Stěnu lze k bazénu připojit z každého místa na zahradě, na kterém lze zajistit přívod elektrické energie.

Protože stěna nezabírá místo vedle bazénu, můžete si jeho okolí zařídit přesně podle svých představ. Toto řešení je tak vhodné i pro malé zahrady s omezeným prostorem.

Jak vyčistit vodu v bazénu

Přemýšlíte, jak vyčistit bazén? Do technologické šachty i stěny lze zabudovat také kvalitní filtrační systém, který se bude starat o čistotu vašeho bazénu.