Zařiďte si bohatého Ježíška aneb Dárek, který se pod stromeček nevejde

 

Dárek pod vánočním stromečkem

Přemýšlíte už delší dobu o zkrášlení své zahrady novým bazénem? A kdy je lepší nadělit své rodině hromadu budoucích zážitků než právě na Vánoce? Přečtěte si, co vám bazén do života přinese a proč je právě teď ta nejlepší doba na jeho pořízení!

Někteří lidé dávají před hmotnými dárky přednost novým zkušenostem nebo zážitkům. Mezi nejoblíbenější patří dovolené u moře a poznávací zájezdy. Tyhle možnosti se ale s přetrvávající pandemií komplikují a dnes koupený zájezd do exotiky nemusí být za týden možné realizovat. Co takhle raději svou pozornost upřít na pořízení bazénu? Získáte s ním obojí – plno zážitků i hmotný dar, který dokonale ozdobí vaši zahradu.

Není pro vás samotná představa toho, jak bude rodina u vánočního stromečku překvapeně koukat, dostatečná? Tady je pár dalších příkladů, jak vám nový bazén změní život.

Vzpomínky na celý život

Cítíte, jak vás mobily a počítače doma rozdělují? Každý je pohroužený do svých vlastních problémů, sociálních sítí, seriálů či filmů. A právě bazén je skvělým prostředkem, jak se znovu všichni spojit a užít si trochu toho rodinného štěstí. Ať už budete závodit ve skocích do vody nebo spolu budete bojovat o poslední volné lehátko! Bazén je zkrátka spolehlivou cestou, jak dostat děti z gauče a vylákat je ven.

Soukromá SPA oáza

Izolační nařízení se z původně očekávaných několik týdnů protáhla na dlouhé měsíce. Jestli nechcete riskovat, že se ani v dalším létě bezpečně nevykoupete na veřejném koupališti, nebo že se budete nudit v horkých dnech uvnitř domu, bazén vás zachrání. Nejenže se v něm můžete svlažit, kdykoliv uhodí třicítky, ale můžete si s ním užívat i vaši vlastní oázu klidu a pohody – ať už sami, s rodinou nebo přáteli. Pomocí masážních trysek, světel a úpravy vody si můžete vytvořit přesně takové prostředí, po kterém už tak dlouho toužíte.

Bazén zocelí vaše zdraví

Skoky do bazénu, kondiční plavání nebo jen pár protahovacích cviků denně, se postará o to, že budete mít zajištěný pravidelný pohyb a díky pobytu na slunci si dopřejte i imunitu posilující dávky vitaminu D. Nemluvě o zázračných účincích na kůži, pokud zvolíte slanou úpravu vody, se kterou vám bude doma jako u moře.

Bazén k Vánocům = bazén na léto

Postavit si bazén samozřejmě není otázka jednoho dne. Čeká vás plánování, výběr toho správného řešení i bazénového příslušenství nebo rezervace stavebních termínů. Proto, když se rozhodnete přímo před letní sezónou, bývá už na realizaci pozdě. Pořízení bazénu před Vánoci vám ale zaručí, že se v létě bude koupat celá vaše rodina na 100 %.

Dárky pod stromeček

Bazén už doma máte, je vaší pýchou a hledáte naopak inspiraci na dárky, které se pod stromeček vejdou? I tak můžete vybrat něco, co udělá radost celé rodině! Od nafukovacích zvířátek do bazénu přes barevná plovoucí světla až po objednání nového zastřešení, díky kterému si příští koupací sezónu prodloužíte až do podzimu.

A proč je ALBIXON tím nejlepším místem, kde řešit všechno okolo bazénu? Kromě toho, že máme přes 30 let zkušeností, jsme česká firma, která prodává své produkty do 70 zemí světa. Naše vlastní výroba a vývoj kvalitních a komplexních bazénových řešení uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Uděláte si s námi krásného Ježíška už letos?