Udělejte dětem radost originálními hračkami do bazénu

 

Přemýšlíte nad vhodným dárkem, kterým zaručeně potěšíte své děti? Nebo byste jim jen rádi zpříjemnili letní dovádění v bazénu kvalitními hračkami, které je neomrzí ani po skončení koupací sezóny? Pořiďte jim veselé nafukovací hračky do vody a originální vodní samolepky, se kterými si vyhrají nejen v bazénu, ale i na zahradě a ve vaně.

Hračky do bazénu děti zabaví i naučí plavat

I když je samozřejmě důležité, aby hračka do vody zaujala vaše děti svojí barevností a provedením, soustřeďte se při jejím výběru i na materiál, ze kterého je vyrobena. Ten by měl být především dostatečně pevný, aby mohla dělat hračka vašim dětem radost dlouhou dobu, ale také stoprocentně zdravotně nezávadný, a to i v případě, že vybíráte hračky pro starší děti.

Nafukovací hračky do vody aneb zaplavte si se žralokem nebo s dinosaurem

Ve světě dětské fantazie se váš bazén snadno promění v moře plné žraloků nebo jezero, v němž loví ryby dinosaurus. Podpořte dětské hry barevnými nafukovacími hračkami, díky kterým si vaše děti kromě ryb a dalších vodních zvířat mohou zaplavat třeba s pejskem nebo s chameleonem. Díky veselým hračkám snadno přilákáte do vody i nejmenší děti, které budou s radostí zkoumat, jak nafukovací zvířátko na chvíli potopit nebo kam díky jejich cákání doplave.

Podpořte vaše malé (ne)plavce

Protože se děti nejlépe naučí plavat, když se během výuky cítí dobře a bezpečně, je známé prostředí vlastního bazénu pro první plavecké pokusy jako stvořené. Podpořte snahu svých malých vodníčků pestrobarevnými rukávky s motivy oblíbených dětských animovaných hrdinů a veselými plaveckými kruhy ve tvaru zvířátek. Plavecký výcvik pak můžete zakončit zaslouženým odpočinkem na nafukovacím lehátku, z něhož se však může při dětských hrách v mžiku stát i ponorka, plachetnice nebo pirátská loď.

Proměňte váš bazén v moře plné překvapení díky samolepkám do vody

Všechny děti milují samolepky. Dokážete si představit, jaké nadšení u nich vyvolají unikátní samolepky do bazénu, které si mohou přímo pod vodou nalepit na jeho stěny či dno? Protože jsou samolepky vyrobeny z pevného materiálu, odolného proti mechanickému poškození, mohou si s nimi děti nejdříve do sytosti vyhrát vedle bazénu, na zahradě i ve vodě.

Po nalepení samolepek se pak mohou začít potápět na dno bazénu za pirátským pokladem nebo při plavání podél stěn mávat rybám a dalším mořským tvorům. Samolepky poslouží i jako skvělá motivace pro začínající plavce, kterým můžete dát za úkol doplavat ke zvolenému zvířátku nebo se naopak nějakému obrázku vyhnout. Díky kvalitnímu materiálu i promyšlené technologii výroby samolepek se nemusíte obávat, že bude na jejich barevnost mít negativní vliv bazénová chemie, ani že se časem začnou odlepovat ze stěn či dna bazénu.

Dopřejte dětem spoustu legrace nejen ve vodě, ale i na souši

Ačkoliv by vaše děti nejraději strávily v bazénu celý den, občas se vám je z něj přece jenom povede vylákat ven. I na zahradě si však mohou hrát s kvalitními nafukovacími hračkami, vyrobenými z pevných a odolných materiálů. V přestávkách mezi řáděním v bazénu tak nafukovací branku na vodní pólo snadno promění v branku fotbalovou a s nafukovacími zvířátky si mohou třeba házet jako s míčem nebo zahrát na schovávanou.

Dopřejte dětem prostor k objevování všech možností zábavy, kterou jim nafukovací hračky nabízejí ve vodě i na souši. Tou nejlepší odměnou vám bude příjemně strávený společný čas – a jejich spokojený úsměv.