Rozhýbejte bazénové zastřešení s elektrickým solárním posuvem MOOVER

Máte doma zastřešený bazén a hledáte jednoduchý způsob, jak bazénové zastřešení rozhýbat? A slyšeli jste už o MOOVERU? MOOVER je moderní a technologicky vyspělý elektroposuv, který jsme vyvinuli společně s konstruktéry z automobilového průmyslu. Pojďme se podívat na to, jaké výhody pořízení MOOVERU přináší a proč byste si jej měli ke svému bazénovému zastřešení pořídit.

 

Jak MOOVER funguje a jak jej udržet plně nabitý?

 

MOOVER je elektrický posuv se solárním dobíjením, tudíž se nabíjí solárně nebo pomocí napájecího adaptéru. Jeho vysokokapacitní baterie o napětí 12 V a kapacitě akumulátoru 18 Ah dokáže tiše a plynule napájet pojezd elektroposuvu při nepřetržitém provozu až 1,5 hodiny, v pohotovostním režimu plných 800 hodin. Při dostatku slunečního záření si MOOVER dokáže udržet dostatek energie po celou koupací sezónu, bez potřeby napájení z elektrické sítě, a to díky integrovanému fotovoltaickému panelu o výkonu 7 Wh.

Pokud počasí nepřeje, stačí MOOVER jednoduše připojit do sítě a nabít jej pomocí napájecího adaptéru. O nutnosti MOOVER nabít vás informuje inteligentní LED panel.

MOOVER má bezúdržbovou převodovku, která dokáže vyvinout dostatek síly pro posuv zastřešení při minimální spotřebě energie. Systém odpružení zajišťuje gumové kolo, přes které je přenášen celý výkon pohonného ústrojí.

 

Důvody, proč je MOOVER to pravé pro vás a proč byste si jej měli pořídit

 

  • snadná instalace, kterou zvládnete svépomocí díky praktickému balení nebo spolu s našimi odborníky z ALBIXONU – po celé ČR si můžete za poplatek zajistit pomoc v podobě odborné instalace produktu,
  • konstrukce, která dovoluje MOOVER namontovat nejen na zastřešení bazénů od ALBIXONU, ale i na většinu dalších bazénových zastřešení jiných výrobců,
  • solární panely vám pomohou s dobíjením po celou sezónu. V případě, že by vám slunečné počasí nepřálo, stačí MOOVER jednoduše připojit do elektrické sítě,
  • inteligentní LED panel, který informuje o aktuálním stavu MOOVER – stav baterie, konec dráhy nebo směr pohybu zastřešení,
  • a komfortní dálkové ovládání, které má dosah až 15 metrů. Navíc si s MOOVEREM můžete spárovat několik dálkových ovladačů.

 

MOOVER je spojením inovace, komfortu a ekologie. Pro co největší komfortní užívání majitelů zastřešených bazénů jsme na jeho výrobu využili nejnovějších technologie.

 

Tento moderní pomocník do zahrady o rozměrech 116 x 11 x 16 cm navíc váží pouhých 27 kg a lehce se přemisťuje. Jeho nadčasový a minimalistický design v černobílé barvě ladí se všemi typy zastřešení a stane se tak ozdobou každé zahrady.

 

Rozhýbejte vaše bazénové zastřešení s elektrickým solárním posuvem MOOVER a užijte si koupání v bazénu bez starostí a zbytečné práce. Více informací najdete na moover.eu nebo přímo u našich obchodníků.