Zábava u bazénu? Tyto bazénové hračky si zamilujete

 

Skimmerový bazén

Využijte svůj bazén naplno. S bazénovými hračkami se vaše děti vyřádí a navíc zlepší své plavecké či potápěčské dovednosti. Inspirujte se tipy na nejoblíbenější bazénové hračky, které dodají pobytu v bazénu nový rozměr.

Domácí zapuštěný plastový bazén představuje lákadlo nejen pro dospělé, ale také děti všech věkových kategorií. Lákadlo o to větší, pokud na ně čeká zábava v podobě bazénových hraček. Víte, jaké z nich sklízí největší úspěch?

 

Odvětví, kde polypropylen zabodoval

Vodní radovánky jsou ještě lepší, když máte po ruce to správné bazénové vybavení. Pro děti to jsou jednoznačně nafukovací hračky. Pestrou nabídku najdete na bazeny.cz v kategorii Zábava a relax u bazénu. Najdete zde nafukovací hračky nejrůznějších designů – auta, žraloky nebo delfíny, takže si vybere opravdu každý. Nejmenší určitě ocení nafukovací kruh ve tvaru zvířátka, dospělí zase klasické nafukovací lehátko do vody.

Hledáte něco originálního? Tyhle bazénové hračky budou bavit malé i velké

Pokud pro své nejmenší hledáte něco originálnějšího, určitě zabodujete s bazénovými samolepkami, které jednoduše přilepíte na dno či stěny bazénu. Mohou mít podobu žraloka, zlatého pokladu, tučňáka, kraba nebo třeba perly, takže si na své přijde milovník přírody i pirátských dobrodružství. Jsou odolné proti poškrábání, odlepování i bazénové chemii, proto budou vašemu bazénu dělat parádu opravdu dlouho. Ať už zvolíte jakýkoliv motiv, děti budou mít při objevování bazénu o zábavu postaráno.

Úspěch bude mít také plovoucí reproduktor do vody. Za pár sekund se spáruje s telefonem a začne vyhrávat písničky podle vašeho gusta. Pokud nemáte na hudbu zrovna náladu, skvěle poslouží plovoucí držák na pití a můžete v tichu relaxovat.

Hledáte něco originálního? Tyhle bazénové hračky budou bavit malé i velké

Dovádění v bazénu je pro děti tím nejlepším způsobem, jak zlepšit své plavecké dovednosti i kondičku. Díky samolepkám mohou natrénovat své potápěčské schopnosti nebo vyzkoušet šnorchlovací vybavení, aniž byste museli na dovolenou do teplých krajů. Pro cvičení ve vodě můžete sáhnout i po aqua fitness hračkách a pomůckách – třeba ve formě vodních pěnových nudlí.

Pokud máte zastřešený bazén, pak mají děti skvělou příležitost trénovat během celého roku.