Když zastřešení, tak od ALBIXONU

Chcete zabránit zanášení nečistot do Vašeho bazénu? Potřebujete udržet vodu v bazénu stále teplou? Nechcete, aby se Vám s každým deštěm zhoršovala kvalita vody? Pak je na místě jen jediné řešení, kterým je zastřešení Vašeho venkovního bazénu.

Funkce bazénového zastřešení

Jak bylo již uvedeno výše, zastřešení má hned několik praktických funkcí. Kromě čisté, teplé a kvalitní vody zajišťuje zastřešení bazénu rovněž bezpečí pro Vaši rodinu. Máte-li děti, jistě víte, že jsou schopny vlézt téměř všude. V případě jejich pádu do nezakrytého bazénu by se pak mohlo jednat o skutečné neštěstí. Pokud však bude Váš venkovní bazén zastřešen, děti či domácí mazlíčci nemohou přijít k úrazu a Vy se tak nebudete muset neustále strachovat.

Z čeho se vůbec bazénového zastřešení vyrábí?

Bazénové zastřešení je vyrobeno ze speciální slitiny hliníku. Ta je ošetřena eloxací, což je chemicko-tepelná úprava výrobků z hliníku, případně pak lakováním nebo dřevodekorováním. Z již zmíněné slitiny hliníku jsou zhotoveny i veškeré nosné části a konstrukce. Jako výplň je užíván dutinkový polykarbonát či organické sklo. Celé zastřešení funguje podobně jako skleník, proto udržuje vodu v bazénu na přijatelné teplotě.

Kvalitní zastřešení od firmy ALBIXON

Pokud i Vy sháníte zastřešení pro Váš bazén, obraťte se na společnost ALBIXON. Naše nabídka bazénového zastřešení je opravdu široká, a tak si jednoduše vybere každý sebenáročnější zákazník. K dostání jsou modely Klasik, který je ze všech modelů nejoblíbenější, Klasik PRO, Casablanca, Casablanca Infinity a dále pak Dallas či Monaco Future. Pro více informací navštivte internetové stránky www.albixon.cz. Na přání Vám naše společnost vyrobí rovněž zcela atypické zastřešení pro Váš bazén.