Bazén bez starostí? Jedině s bazénovým příslušenstvím

 

Máte-li na své zahradě bazén, je bezesporu nutné k němu vlastnit i nejrůznější příslušenství, které Vám bude pomáhat v jeho údržbě a které Vám dokáže v mnoha případech ušetřit čas a práci. Kromě filtrace a bazénové chemie je vhodné mít například vysavač pro rychlé odstranění špíny, bazénový alarm či vestavěný protiproud.

Protiproud je skvělým bazénovým příslušenstvím pro každého plavce

Bazén s tryskou a protiproudem

Bazénové příslušenství

Bazénový vysavač je jistě velice dobrou pomůckou při údržbě Vašeho bazénu. Chybí-li Vám totiž bazénové zastřešení, jistě moc dobře víte, že do vody velmi často padají nejrůznější nečistoty a smetí. Jejich odstraňování je mnohdy dosti nepříjemné, složité a zabírá spoustu času. Ovšem nikoliv tehdy, máte-li doma již zmíněný bazénový vysavač. Ten Vám pomůže nečistoty odstranit raz dva a Vy se přitom nebudete muset nijak namáhat. Koupě bazénového vysavače se tedy rozhodně vyplatí.

Jako další příslušenství, které jistě stojí za zmínku, je kupříkladu bazénový skimmer, který zajišťuje odvod vody do filtračního okruhu, kde dochází k jejímu vyčištění. Zapomenout pak nesmíme ani na bazénovou trysku, která přivádí čistou vodu z filtračního okruhu zpět do bazénu, nebo třeba na šikovný bazénový protiproud, který je vhodný pro kondiční plavání i relaxaci.

Zkrátka příslušenství k bazénu je celá řada. Máte-li pak o něj zájem, navštivte naše stránky www.albixon.cz, kde se o příslušenství dozvíte více.