Představujeme firmu ALBIXON

 

Firma ALBIXON a.s. působí v oblasti výroby bazénů a bazénového zastřešení již více než 30 let. Při své práci užívají naši zkušení pracovníci těch nejmodernějších technologií, s jejichž pomocí vznikají pod jejich rukama skutečně kvalitní, bezpečné a jedinečné výrobky.

Zajímavostí naší společnosti je fakt, že má uznáno 42 patentů a průmyslových užitných vzorů pro bazény a zastřešení. Albixon a.s. navíc spolupracuje se světovými jedničkami na trhu, jako je například BRILIX. Skutečně kvalitní výrobky naší firmy dělají radost nejen zákazníkům v ČR, ale i po celém světě, kam jsou vyváženy pod registrovanou ochrannou známkou Idealcover.

ALBIXON a.s. rovněž disponuje vlastní práškovou lakovnou s linkou DECORAL. Díky této skutečnosti je možné bez problémů vyrobit bazénová zastřešení nejrůznějších vzorů, jako je například struktura dřeva, mramoru nebo žuly. Společnost je tedy schopna vyrobit zastřešení ve všech možných odstínech dle stupnice RAL.

Co konkrétně pak ALBIXON a.s. nabízí?

U naší společnosti si můžete objednat zapuštěné bazény různých tvarů a velikostí, bazény s přelivovou hranou, laminátové a fóliové, včetně jejich vypláštění. V nabídce Albixonu a.s. naleznete také bazénové zastřešení, příslušenství pro bazény, čistírny odpadních vod a plastové jímky. Zakoupit však můžete rovněž v současnosti velmi populární infrasauny nebo solární sprchy.

Primárně se ovšem zaměřujeme na bazény, které lze rozdělit do několika kategorií.

  • Samonosné bazény ALBISTONE
    Tyto bazény mají dlohou životnost, vysokou mechanickou odolnost, pevnost, stálobarevnost a UV stabilizaci.
  • Fóliové zapuštěné bazény
    Bazény tohoto typu můžete zakoupit například v provedení Menorca, Hawai či Tropic, který je vyráběný z vysoce odolné fólie Superliner.
  • Přelivové bazény ALBISTONE a POLYSTONE
    Lépe řečeno bazény s přelivovou hranou, kdy není nutná instalace vyrovnávací nádrže.

Ať už u nás zakoupíte jakýkoli výrobek, nebudete litovat. Vaši spokojenost vám již nyní můžeme garantovat.